Výběrové řízení na nákup vybavení pro TM svzuPG

Svaz PG vypisuje výběrové řízení na nákup vybavení pro TM svazuPG.

 

V rámci výběrového řízení je v zájmu zakoupiit tento paraglidingový materiál.

1) Kompletní  výbava hike and fly. Výbava bude obsahovat odlehčenou sedačku (musí mít airbagový chránič), batoh (případně jako součást sedačky, ale musí se do něj vejít standardní pg kluzák),záložní padák odlehčený a helmu. Cena jednoho kompletu by neměla přesáhnout částku 33 000 Kč.

(cílem je, aby výbava byla co nejlehčí. Má sloužit jako doplněk na soustředěních, kdy se může po ránu vyrazit na hike&fly)

Celkový počet jsou 3 ks.

 

2) Dodání profesionální závodního sdruženého přístroje (navigace, variometr, závodní prostřefí) (např. Naviter, Flytec) pro PG. Cena jednoho přístroje by neměla přesáhnout částku 20 000 Kč.

Celkový počet jsou 4 ks.

 

3) Větrné rukávy včetně tyče a příslušenství pro kvalitní usazení do země. Na větrném rukávu bude vyšito/ nalepeno logo, na kterém bude text dle dohody. (Předpokládaný text je Talentovaná mládež svazuPG.) Cena jednoho kompletu by neměla přesáhnout 2500 Kč.

Celkový počet je 25 ks.

 

4) Batohy pro PG. Na batohu bude vyšité logo dle dohody. (Předpokládaný text je Talentovaná mládež svazuPG.) Cena jednoho batohu by neměla přesáhnout 5500 Kč.

Celkový počet je 12 ks.

 

Na každou položku může být pouze jedna firma.

Termín dodání materiálu je do 28.12.2017.

 

Zájemci zašlete do 15.12. nabídky na email soumaklon@gmail.com .

V případě nejasností mne neváhejte kontaktovat na tel. 602329089.

Mikuláš Krutský

Garant programu TM PG.