Zápis jednání předsednictva 11-2013

1. předsednictvo vzalo na vědomí vyplacení původní výše státních dotací na podporu sportovní činnosti. Tyto prostředky byly použity na doúčtování akce „Létání s dětmi“, pořízení věcných cen pro soutěže PPG Tour 2013 a Moravský Kameň 2013.

2. předsednictvo bylo informováno J. Bobkovou o výsledku jednání CIMA komise. V roce 2014 bude mistrovství světa v klasické soutěži motorového paraglidingu v Maďarsku a mistrovství Evropy ve slalomech ve Francii.

3. předsednictvo řešilo odmítnutí vrácení reprezentační výbavy T. Berkou. Na základě porušení smlouvy o výpůjčce byla poslána urgentní výzva k navrácení výbavy.

4. pro ochranu a bezpečný převoz reprezentačních pylonů a elektronického displeje s časomírou byl pořízen malý přívěsný vozík (zařídil Z. Řezníček), který D.Trochta upraví pro bezpečnou fixaci vybavení. Díky tomu bude možno snadněji výbavu převážet i půjčovat k tréninkům, kdy stačí osobní vozidlo s tažným zařízením.

5. předsednictvo odsouhlasilo nákup z reprezentačních financí dvou ochraných stanů pro paramotory. Z oslovených výrobců byl vybrán model Quatropus firmy Dudek Paragliders.​