Pozvánka na 7. kolo NPPT do Letovic

Letecký klub Letovice

Vás zve na 3. ročník letecké navigační soutěže o Letovický kufr a

 na 7. kolo Navigačního Poháru Petra Tučka započteného také do MČR,

která se koná na Letišti Letovice (LKLETO) v sobotu 3. srpna 2019. Přílety na soutěž možné již v pátek 2. srpna, kdy bude pro hosty připraveno bohaté pohoštění, nebo v sobotu do 9:00. Zahájení soutěže a briefing proběhne přesně v 9:30. Pro rogala a pomalejší letouny náchylnější k termickému počasí bude v případě zájmu možnost včasného ranního briefingu v 6:30. Každá posádka dostane v rámci startovného občerstvení a členové Svazu UL LAA 20 litrů benzínu na soutěžní let. Soutěž ve třídě B a C bude bez přesnosti přistání. V případě nepříznivého počasí bude soutěž přeložena na neděli 4. srpna. Aktuální informace o změně termínu budou zveřejněny na webu LAA a stránkách Leteckého klubu Letovice nejpozději v pátek 2. srpna do 19. hodin. Na sobotní večer bude pro soutěžící zdarma připraven večírek s grilováním, pivem, vínem a spoustou zábavy 😉

Pro zájemce bude připravena mimo oficiální soutěž v rámci Letovického kufru druhá odpolední navigační etapa, kde si budou soutěžící moci vyzkoušet konstrukční typ úlohy z katalogu úloh k MČR a kde budou soutěžit o lahvinku Whisky.

Registrace a přihlášky do soutěže proveďte na webu ppt.laacr.cz nejlépe do 20:00 předchozího dne, aby mohla být vytvořena a rozeslána startovní listina na následující den. Výše startovného pro registrované je 150 Kč, pro neregistrované 200 Kč. Zájemci o ranní briefing nebo druhou etapu ať se bezpodmínečně přihlásí na neca@seznam.cz též do 20:00 předchozího dne.

Tankování bude na letišti zajištěno (Natural 95). Ubytování je možné pouze ve vlastních stanech na ploše letiště nebo v některém penzionu, kempu či hotelu v Letovicích a okolí. Během dne
a večera bude zajištěna doprava z/na letiště. Na jakékoliv dotazy či informace se neváhejte zeptat na e-mailu či telefonním čísle.

Na Vaši účast se těší Letecký klub Letovice

Jiří Nečas

e-mail:             neca@seznam.cz

mob.:               608 465 399

Web.:               https://www.facebook.com/letisteletovice/

PDF leták: ZDE