Mistrovství České republiky v technických disciplínách ultralehkého létání se blíží!

Vážení přátelé a příznivci ultralehkého létání,

soutěžní klání v technických disciplínách se blíží! Již za dva týdny se na vás budeme těšit na letišti ve Vrchlabí, kde pro vás uspořádáme v termínu od čtvrtka 26.7. do neděle 29.7. MČR v technických disciplínách. Stejně jako loni zveme všechny soutěžící tříd sportovních, rekreačních a nově i třídy veterán. Jestliže myslíte, že vaše přistání potřebuje kapku vylepšit, budeme rádi, když přiletíte již ve středu a využijete letiště pro volný trénink až do čtvrtečního odpoledne, kdy bude oficiální zahájení.

 KDE: Vrchlabí (původní místo Hosín jsme přenechali pro jinou akci)

KDY: 26.7.-29.7. s možností příletu a tréninku od 25.7.

PROGRAM:

25.7.2018 středa – volný trénink (nepovinný)

26.7.2018 čtvrtek – dopoledne volný trénink (nepovinný), přílety do 14:30, briefing a zahájení 15:00, odpoledne první etapa

27.7.2018 pátek – soutěžní den

28.7.2018 sobota – soutěžní den

29.7.2018 neděle – soutěžní den, odlety

 Rozpis jednotlivých etap bude upřesněn až na místě z důvodu nevyzpytatelnosti počasí. ?

Pro nováčky: soutěží se v ekonomických a technických disciplínách, které jsou součástí katalogu úloh a které jsou upraveny pro potřeby jednotlivých soutěžních tříd (úlevy pro rekreační třídu a třídu veterán)

Co nesmím zapomenout!!! Na soutěž, stejně tak jako na celé Mistrovství České republiky v ultralehkém létání je potřeba se přihlásit přes soutěžní portál ppt.laacr.cz. Startovné tvoří 500 Kč na osobu (platba na místě) a v rámci startovného je pro posádky zajištěno ubytování, strava a benzín na jednotlivé etapy. Přílety jsou možné již od středečního odpoledne. Doufáme, že vás změna letiště neodradí a že se již brzy setkáme v co nejhojnějším počtu na letišti ve Vrchlabí.

 Hlavní pořadatel

Jiří Nečas​