Pozvánka na 3. kolo PPT v Českých Budějovicích 21.5.2016

Milí sportovní ( i osobní ) přátelé, srdečně vás zveme na LKCS, kde je pro vás připravena soutěž, tentokrát trochu složitější, než obvykle. Letiště je ve fázi výstavby zázemí a provozních ploch pro mezinárodní provoz a tak jsme museli přesunout vámi oblíbený deck do Strunkovic. Tam provedete letmé přistání do něj a budete pokračovat v soutěži odletem z druhého VBT. Trať je navržena pro rekreační kategorii a je tedy přiměřeně náročná. Samozřejmě nechybí záludnosti a nástrahy, které však určitě prohlédnete. Bližší info na brífingu a v zadání.

Zázemí je opět připraveno včetně hladového okénka a dostatku benzinu do miláčků. Tady připomínáme, že každý soutěžící, který je členem Svazu ULL odbrží 20 litříků, pokud proletí alespoň polovinu trati.
Takže přileťte, čekáme vás do 9:30 hod. Brífing je v 10:00.
Nezapomeňte se předregistrovat na http://ppt.laacr.cz.
V případě nepříznivého počasí se soutěž překládá na neděli 22.5.2016.   To oznámíme na www.laacr.cz a na www.akplana.cz.
A kdyby nevyšla ani neděle, oznámíme stejným způsobem jiný termín.
Poletíme na počest bájného a legendárního prvního českého a jihočeského vzduchoplavce Víta Fučíka “Kudličky”, který létal v létech 1760-1790 nad jihočeským krajem.
Těšíme se na vás, přivezte dobrou náladu.
Karel Švec, hlavní rozhodčí
Kontakt: flotech@volny.cz, tel. 777 309 380