Informace MČR 2023

Ahoj piloti,

podrobnější info ohledně MČR 2023 ve Francii.

Organizátor doporučuje včasnou rezervaci ubytování. Místo je přes prázdniny turisticky atraktivním cílem. V oblasti je několik kempů a jiných možností ubytování.

Kempy

1) Wellness Sport Camping Loudenvielle

https://loudenvielle.wellness-sport-camping.com/en/

2) Camping Le Lustou

https://www.lustou.com/en

https://www.lustou.com/file/Tarifs_Le_Lustou_2023.pdf

3) THE HOURGADE

https://www.campinglehourgade.fr/tarif1_fr.html

Mimo ubytování mám ještě informaci ohledně tréninkového létání před soutěží, někdo ji vzhledem k svátkům před soutěží určitě využije.

Volně přístupné je startoviště na východním svahu, západně od přistání ve městě Génos (HQ soutěže). Má převýšení 700 m a je startovatelné pouze do 13.00 než se otáčí cirkulace větru. I když je start volně přístupný, je vhodné kontaktovat členy místního klubu.

Hlavní startoviště závodu se nachází na východní straně údolí, bohužel nelze použít pro trénink před závodem. Má převýšení 1200m. Jak bylo avizováno, rogala se nahoru dovezou 4×4 terénními vozy místního klubu. Vývozy rogal budou probíhat od mezistanice lanovky v Peyragudes. Z přistání se jede kvalitní cestou (15 minut). Piloti budou pokračovat lanovkou za 7eur na start ve 2245m.

start: https://en.mapy.cz/s/medasuvotu

přistání: https://en.mapy.cz/s/nudegebava

mezistanice https://en.mapy.cz/s/mutenaluba

přistání, https://goo.gl/maps/Bhxin4i7FYUDSaz49


start
Organizátor si pro závodníky také připravil společnoé uvítání a závěrečnou večeři. Závodníci to mají v rámci startovného. Pokud by se chtěl zúčastnit i doprovod, musíme to včas říct organizátorovi.

prosím vyplňte následující formulář do 4.6. vyplnění považujte prosím za závazné.

ZDE

informační skupina na MČR