MČR 2020 – pozvánka a aktuální info

Aktualizace 13.8. 22:00

Vzhledem k nepříznivé předpovědi počasí v ČR a západních Alpách jsme rozhodli o uspořádání MČR 2020 v Laragne ve Francii se soutěžními dny v termínu 17.8 až 22.8 včetně (soutěžní dny jsou od pondělí do soboty bez náhradního dne).

Soutěž je pořádání s vědomím a souhlasem FFVL (francouzská asociace volného létání). Nebude mít formát FAI2, ale bude otevřená pro všechny piloty, včetně RW (s hadicampem). Budeme jako vždy dodržovat pravidla FAI section 7. Naší povinností bude dodržet platná doporučení proti šíření COVID ve Francii (Povinné roušky v obchodech, shromážděních a svozových autech. Sportovní šátky zde nejsou tolerovány)

Omlouváme se všem pilotům, kteří v otevřené diskusi, která proběla nesouhlasili, bohužel to vidíme to jako jedinou možnost jak soutěž zorganizovat.

Registrace

Svojí účast prosíme potvrďte v novém formuláři: https://forms.gle/4AXQeBniYPSki1ZD6
Seznam přihlášených najdete zde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4eTlfqvhawUd4XD48aaWTZ2GhRo4ujcwXnIE6XWYu7G0rVw/viewanalytics

Komunikační Whatsup skupina (použijte ji prosím k domluvě na cestu, později ji využijeme k organizaci) https://chat.whatsapp.com/JCGFRZEzzcWFlKV2wsnSxm

Ubytování a sraz

Ubytování budeme preferovat v kempu v Laragne, první briefing proběhne zde v pondělí v 9:30 SELČ. Registrace (kontrola dokladů) večer předtím, případně v pondělí ráno.

Startovné a ostatní náklady

Startovné je stanoveno na 80 E, bude uhrazeno Svazem ZL. Dále bude závodníkům přispěno na kemp a dopravu. (Programu Sport)

Podmínky účasti: (průkazy a pojištění nutno prokázat při registraci)

  • platný pilotní průkaz
  • platný technický průkaz kluzáku
  • pojištění odpovědnosti
  • dodržování platných pravidel létání
  • doporučujeme cestovní pojištění s krztím pro létání (LAA)

Waypointy
https://drive.google.com/drive/folders/1IiSB-eLSlHTRB5GoNuFH9UX6wjneWVBp

Informace zaplacené záloze na Kobala Open

Záloha na Kobala Open byla nevratná, rozhodli jsme se tuto ztrátu pro piloty, kteří na MČR nepojedou nahradit ze svazových prostředků. Piloti kteří přijedou do Laragne budou mít tuto částku zahrnutou v podpoře na MČR. (program Sport)