AERO 2022 – zahájen prodej zvýhodněných vstupenek!

Stejně jako v minulosti se LAA ČR s pořadateli veletrhu AERO 2022 Friedrichshafen probíhajícího 27.-30. 4. 2022 dohodla na možnosti nákupu zlevněných vstupenek pro své členy.

Letos došlo k výraznému zdražení a již neexistuje možnost zakoupení papírové vstupenky. Zatímco v roce 2018 stál denní lístek 20 EUR, letos je to již 30 EUR (cca 740 Kč) a nám se podařilo dohodnout cenu výrazně nižší.

Pro členy LAA ČR  je letošní nabídka následující:

Online denní vstupenka stojí 550 Kč.

Po zaplacení Vám zašleme Online poukaz s kódem ve formátu pdf (velikost cca 200 kb). Kód zadáte na webu a vygenerujete si svoji vstupenku.

Návod jak na základě kódu vygenerovat vstupenku naleznete zde.

Postup objednání poukazu na vstupenku

Zašlete  závaznou objednávku s vaší přesnou adresou a fakturačními údaji ekonomce LAA ČR paní Haničákové hanicakova@laacr.cz

Uveďte e-mailovou adresu, na kterou vám má být online poukaz zaslán.  Bude vám zaslána faktura a po jejím zaplacení bude zaslán pdf poukaz.

V případě prodeje vstupenek na fakturu je možná její úhrada pouze bankovním převodem z tuzemské banky. Důvodem tohoto opatření je, že v případě úhrady ze zahraničí je bankovní poplatek za převod na náš účet minimálně 125 Kč a platí ho LAA!

Lístků máme omezený počet, objednávky vyřizujeme v pořadí, ve kterém přijdou.

Objednávky  zasílejte nejpozději do 26. dubna 2022.

Stánek LAA ČR bude opět v hale B4-102.

Průběžné informace o výstavě můžete také průběžně sledovat na webu LAA ČR www.laacr.cz

Těšíme se  na vaši návštěvu!