MČR Hike&fly Raná

Tuto sobotu, 25. května 2024 se koná na Rané MČR v hike & fly. Počasí není zcela ideální, ale tito borci jsou zvyklí na nekomfortní podmínky (někteří).

Na Rané se sešlo celkem 34 závodníků a 2 ženy. Pouze však Martina Škulavíková bude bojovat o titul Mistryně ČR, protože Zuzka Vávrová se přihlásila na kratší trasu – Sport.
Dlouhá trasa bude cik cakem na Ranou, z Rané do vzdálenějších destinací a několikrát zpět. Krátká trasa bude v principu kopírovat trasu dlouhou, vzdálenější destinace pro slet či seběh nebudou však tak vzdálené. U mužů je poměr kategorie Open : sport 20 : 13.
Postrádáme zde letos ostříleného Martina Kopeckého, naopak je zde mnoho HF stálic a také několik nováčků, kteří jsou na svém prvním závodě.
Budeme moci sledovat 7 seniorů a 3 juniory (ne příliš přívětivé skóre pro talenty).

Stránka závodu zde.

Live zde.

Trasa

Výsledky

Report ze závodu zde.

Výsledky:
Standa Mayer se tedy stal Mistrem ČR v HF pro rok 2024.
Na druhém místě se umístil Jakub Rott a bronz si odváží Šimon Cipro.
V ženách na U trati vyhrála a titul Mistryně ČR si odváží Martina Škulavíková.
Zlato v juniorech si na U trati, tedy MČR odváží Václav Bednarský a na druhém místě se společně umístili Kvido a Hugo Hadašovi.
Seniory vyhrál Karel Hübl, stříbro si odváží Lukáš Hadaš a bronz Roman Hanáček.
Ve Sportu se na 1. místě umístil Petr Havlík, stříbro bere Kryštof Klimpar a bronz Igor Čižmarik. Zuzka Vávrová bere zlato v ženách a v seniorech vyhrál Jakub Vrána, druhý se umístil Zbyněk Mulač a 3. Sláva Adamec.

Fotogalerie